سخنگوی دولت گفت: پیشنهادی مطرح است که به‌علت اینکه جنگ ۱۲ روزه را پشت سر گذاشتیم و جامعه نیاز به رفاه دارد، پیشنهاد شده یک هفته را تعطیل تابستانه اعلام کنیم تا مردم به سفر بروند اما این مسئله نیازمند درنظرگیری ابعاد مختلف است و در دولت بررسی می‌شود.

مهاجرانی 12 روزه

به گزارش همشهری آنلاین، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه عصر امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره جلسه امروز هیئت وزیران گفت: با توجه به وضعیت آب و انرژی، استاندار تهران در جلسه امروز حاضر شد و گزارشات متعددی از وضعیت فعلی و هم‌چنین راهکارهای موجود را ارائه کرد.

وی افزود: در دولت پیشنهادی مطرح است که به‌علت اینکه جنگ ۱۲ روزه را پشت سر گذاشتیم و جامعه نیاز به رفاه دارد، پیشنهاد شده یک هفته را تعطیل تابستانه اعلام کنیم تا مردم به سفر بروند اما این مسئله نیازمند درنظرگیری ابعاد مختلف است و در کمیسیون دولت مورد بررسی است. اگر این مسئله به نتیجه برسد، در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت به جمع‌بندی خواهیم رسید و نتیجه اعلام می‌شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در امر صرفه‌جویی در آب و انرژی نیازمند آموزش به جامعه هستیم، اظهار داشت: موضوع آب امروز یک موضوع ملی است و نباید به‌عنوان یک موضوع سیاسی دیده شود و همگان باید در آن مشارکت داشته باشند.

مهاجرانی درباره قیمت‌گذاری گندم نیز عنوان کرد: قرار شد جلسه‌ای فردا صبح با حضور رئیس‌جمهور برگزار و در آن این مسئله مهم نتیجه‌گیری و تصمیم‌گیری شود و پس از آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: با توجه به وضعیت آب در کشور، طبق اعلام وزیر جهاد کشاورزی قرار شد استان‌های تحت کشت برنج که ۱۷ استان بوده به ۵ استان کاهش یابد و از طرف دیگر نیز الگوی کشت مورد اصلاح واقع شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره لایحه اخیر دولت درباره برخورد با اخبار غیرواقع که در مجلس نیز با فوریت آن موافقت شد، گفت: توصیح داریم کسانی که نسبت به این لایحه نقد دارند حتماً لایحه را کامل بخوانند؛ یک نمونه بگویم که درباره سکوها و کانال‌هایی که بیش از ۹۰ هزار نفر دنبال‌کننده دارند قابل اجرا خواهد بود. باید بگویم باب نقد باز است و پیشنهادات بررسی می‌شود.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی دیگری درباره زمان اصلاح وضعیت مکان‌یاب‌ها گفت: وزارت ارتبطات در این‌زمینه فعال است و می‌کوشد تا اختلال‌ها کاهش یایبد و به حداقل برسد تا مردم دچار مشکل نشوند اما بنده وجود این مشکل را تکذیب نمی‌کنم.

کد خبر 966547
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • علی IR ۲۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
    3 0
    پول اجاره و اقساط رو نمیشه داد مسافرت پیش کش ، هر روز گرونی ، گرونی رو کنترل کنید لازم نکرده به فکر رفاه مردم باشید
  • اﻳﺮاﻥ IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
    0 0
    ﺻﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﺜﻞ ﺗﻌﻂﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﻛﻪ ﻓﻘﻄ ﺑﺮاﻱ ﻛﺎﺭﻣﻨﺪاﻥ اﺟﺮا ﻣﻴﺸﻮﺩ اﻳﻦ ﺗﻌﻂﻴﻼﺕ ﺳﻔﺮ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻣﻨﺪاﻥ ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ ﻛﺎﺭﮔﺮ ﻳﻚ ﺭﻭﺯ ﻧﺮﻩ ﺳﺮﻛﺎﺭ ﺷﺐ ﻧﺪاﺭﺩ
  • IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
    1 0
    ۱۰ میلیون واریز کنید بزنیم به یک زخمی تعطیلی میشه چی؟!
  • هموطن IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۶
    0 0
    خیلی خب اگه واقعا به فکر رفاه و آسایش مردم و مسافرت مردم هستی، یه پیشنهاد! و اون اینه مبادی خروجی شهر افرادی که برای مسافرت اقدام کردند به تعداد اعضای خانواده حداقل حداقل نفری یک میلیون تومان به سرپرستان خانوار واریز کنید. که بتونن حداقل مایحتاج این چند روز خودشون رو تامین کنن.